Selecteer een pagina

team de groen

architectuur & interieur

Maak kennis met ons

floris de groen

Bouwkundig ingenieur

“Als bouwkundig ingenieur begeleid ik klanten bij de realisatie van hun droom op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Zowel zakelijk als particulier. Ik stop niet bij het maken van een ontwerp, maar ik denk ook mee over zakelijke werkprocessen, vraag bouwvergunningen aan en ik geef bouwadvies.
Nauwkeurig samenwerken en communiceren met alle betrokkenen is uitermate belangrijk in zo’n traject. Die visie is de kracht van ons bedrijf.

Op deze website staan alle projecten waar ik als bouwkundig ingenieur bij betrokken ben (geweest). Wil je van opdrachtgevers weten hoe de samenwerking met De Groen is verlopen, of wil je dat ik help bij het vertalen van je woonwensen? Neem dan contact met me op.”

Margreet de groen

Interieurarchitect

“Als interieurarchitect kijk ik eerst naar de functie van de ruimte die je wilt inrichten: is er een logische routing waar ik rekening mee moet houden in het ontwerp en welke stijl past bij jou? Met bronnen als Pinterest kun je gemakkelijk aangeven wat je leuk vindt, maar het is vaak moeilijk om één geheel te maken van alle wensen en mogelijkheden. Door goed naar je te luisteren en te kijken naar de mogelijkheden breng ik rust in een ruimte, terwijl ik het interieur toch spannend maak. Bijvoorbeeld door te spelen met materialen met verschillende structuren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me je digitale moodboard en vertel me je interieurwensen. Dan kijken we samen hoe het resultaat eruit komt te zien.”

Team De Groen – werkwijze

Hoe ziet je droomhuis eruit? Welke stijl spreekt je aan? Waar kan Team De Groen je mee helpen op het gebied van interieur- en bouwadvies?
Wij bieden een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan dat ons in de gelegenheid stelt onze klant te leren kennen en meer informatie te geven over onze werkwijze. Dit is ook het moment dat we alle woonwensen en -eisen inventariseren.
Op basis van dat gesprek ga je wel of niet met ons in zee. Durf je de samenwerking met ons aan, dan ontvang je een offerte waarin exact staat hoe we te werk gaan. Uiteraard kan deze offerte uitgebreid worden, of juist beperkt, met betrekking tot onze werkzaamheden.

Heb je plattegronden, tekeningen, foto’s en/of moodboards, mail ons deze dan; evenals de reden waarom je ons inschakelt. Op deze manier kunnen wij ons voorbereiden op het gesprek en kunnen we inschatten wat de kosten zijn van de eventuele (ver)bouw of restyling.